Nová éra prichádza! SWELL a Simplea sa spájajú!

Teší nás, že takto tesne pre koncom roka môžeme oznámiť, že SWELL a Simplea sa v nasledujúcom roku spoja. Stane sa tak v priebehu prvého polroka 2024 a obe spoločnosti budú spoločne pôsobiť pod značkou Simplea.

Pod touto značkou vstúpila na slovenský trh najväčšia česká finančno-poradenská skupina Partners v lete 2021. Simplea na Slovensku medziročne narastie o 50 % a za rok 2023 predpokladá obrat skupiny na úrovni 6 miliónov eur.

Táto synergia prinesie nové možnosti nielen finančným sprostredkovateľom, ale aj klientom. Moderné fintech riešenia pre klientov Simplea doplní už v prvom štvrťroku roka 2024 novinka – mobilná banková a poradenská aplikácia Simplea Apka. „Aplikácia neponúkne klientovi len pasívny náhľad, ale bude ho napríklad aktívne informovať o výročiach zmlúv a významných udalostiach,“ povedal Petr Borkovec, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ českej finančnej skupiny Partners.

„Pre ďalší rast v našom biznise sú nevyhnutné na mieru šité digitálne riešenia. Pre Swell to znamená výrazný priestor na rast a mimoriadnu konkurenčnú výhodu. Spoločne budeme tieto hodnoty i vízie rozvíjať a Swell sa bude môcť naplno venovať tomu, v čom sme experti a odborníci – v poskytovaní finančného poradenstva našim klientom,“ povedal Martin Mikolášek, spoluzakladateľ a predseda predstavenstva firmy Swell Financial Group.

Teší nás, že SWELL a Simplea sa rozhodli vkročiť do nového roka spoločne a sme presvedčení, že táto spolupráca bude žať úspechy.